Despre noi

Antohi Medical Center

    Doctorul Nicolae Antohi si-a inceput activitatea profesionala in anul 1980. In anul 1982, dupa absolvirea facultatii, incepe pregatirea in specialitatea chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva. La 24 de ani devine medic specialist, iar la 27 de ani sustine teza de doctor in medicina la Centrul Stiintific de Chirurgie al Academiei de Stiinte Medicale din URSS. In 31 de ani de activitatea profesionala a lucrat in clinici de prestigiu din Republica Moldova, Rusia, Olanda si, de peste 20 de ani, in Romania fiind in prezent Conferentiar universitar si seful clinicii de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva a Spitalului Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reconstructiva si Arsuri, Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila", Bucuresti.

   Doctorul Antohi detine si titlurile de Cercetator Stiintific gr. I si medic primar in specialitatea chirurgie plastica, reconstructiva si estetica.

  Una dintre principalele preocupari ale doctorului Antohi in ultimii ani o constituie chirurgia estetica. Dr. Antohi a acumulat o bogata experienta in acest domeniu, incercand sa imbine stiinta medicala cu arta.   

 Activitatea Dr. Antohi este apreciata atat in tara, cat si in strainatate, fiind invitat in calitate de lector la diferite congrese si cursuri. In anul 2010, lucrarea sa intitulata "Augmentarea dorsului nazal cu fascia retroauriculara si cartilaj conhal. Tehnica personala" a reprezentat Romania in cadrul sesiunii "The Best of Europe 2010" la Congresul European de Chirurgie Estetica din orasul Aachen, Germania. Dr. Antohi este primul chirurg plastic roman Director al unui curs al Societatii Internationale de Chirurgie Estetica (ISAPS) si speaker la Meetingul Societatii Americane de Chirurgie Estetica (ASAPS). Dr. Antohi este autor si coautor a numeroase articole, capitole si carti editate atat in tara, cat si in strainatate. Doctorul Antohi este primul chirurg plastic din Romania care a publicat un articol intr-o revista de specialitate din SUA, prezentand o tehnica originala de reconstructie la nivelul gatului (The combined latissimus dorsi and scapular free flap for the complex anterior neck defect after enlarged total laryngectomy. Ann Plast Surg. 1994 Sep;33(3):317-9). Mai multe detalii privind activitatea profesionala a domnului Conf. Dr. Nicolae Antohi gasiti in Curriculum Vitae.