Imbunatateste-ti sanatatea cu o operatie de rinoplastie

Articole

Rinoplastia este o interventie chirurgicala care ia amploare in randul barbatilor si femeilor de pretutindeni. Chiar daca procedurile estetice la nas sunt facute si pentru a corecta diverse imperfectiuni, o operatie de rinoplastie aduce reale imbunatatiri pe partea medicala.

Dr. Nicolae Antohi efectueaza rinocorectii primare si secundare, conferind pacientilor increderea in sine si proportiile faciale dorite, dintr-o singura operatie.

In functie de gradul de dificultate, operatiile de rinoplastie pot dura pana la 3 ore. De regula, cele mai dificile sunt rinocorectiile secundare, unde piramida nazala trebuie reconstruita pentru a da nasului forma dorita.

Prin operatia de rinoplastie poti dobandi un nas mai mic si mai frumos, si totodata numeroase beneficii pe planul sanatatii.

Iata cateva beneficii majore ale acestei interventii:

1.      Operatia de rinoplastea este indicata in cazul leziunilor fizice. De cele mai multe ori, barbatii sufera mai multe afectiuni din cauza sporturilor de contact sau a accidentelor fizice. Nasul rupt si fisurat este indreptat prin operatia de rinocorectie, imbunatatind procesul de respiratie. In cazul in care pacientii practica frecvent box, kick-boxing sau MMA, nasul trebuie operat imediat pentru a nu se suda stramb.

2.      Interventia de rinoplastie imbunatateste performantele fizice. Dupa corectarea deviatiei de sept, creierul este oxigenat, iar corpul primeste mai multa energie, lucru ce ajuta la activitatile fizice cardio. O vascularizare mai buna a sistemului muscular si un ritm cardiac bun se pot datora operatiilor la nas, prin corectarea formei si a neregularitatilor nazale.

3.      Prin operatia de rinoplastie scapi de sinuzita si raceli frecvente. Daca pacientul inainte de operatie respira pe gura sau incorect pe nas, sinusurile si amigdalele sunt imediat afectate de aerul rece. Rinocorectia creeaza un spatiu perfect pentru circularea aerului, daca septul este indreptat si cartilajul nazal este pus la loc.

4.      O alta problema care apare din cauza unui nas stramb este sforaitul. Somnul este neodihnitor atat pentru pacient, cat si pentru parteneri. Pentru a scapa de acest obicei, operatia de rinoplastie este cea mai eficienta metoda.

5.      Prin rinocorectie, malformatiile congenitale sunt reparate. Chiar daca operatia nu este indicata pacientilor subdezvoltati fizic, in cazul in care copilul sufera de asa zisa "buza de iepure" sau alte deformari ale septului si al arcului palatin, interventia de rinoplastie este chiar necesara.

Corectarea acestor malformatii ajuta la o respiratie normala, usurand si procesul de maturizare pe plan fizic si psihic.

Complexele de inferioritate apar la o varsta mica, iar eliminarea defectelor duce la o mai buna integrare sociala.

Datorita acestor beneficii, dar si celor de natura estetica, operatia de rinoplastie este foarte utila, indiferent de pacient.

Pentru cele mai bune rezultate apelati cu incredere la dr. Antohi, sunand la 0763.540.706.