Ochi superbi si reintineriti cu operatia de blefaroplastie

Articole

 Ochii sunt o zona fragila a fetei, pe care semnele oboselii sau ale imbatranirii isi spun cel mai adesea cuvantul.

Cu trecerea timpului, pleoapele isi pierd fermitatea, lasand un aspect cazut al pielii, inestetic. Solutia vine cu operatia de blefaroplastie, care confera ochilor un look fresh, reintinerit.

Dr. Nicolae Antohi efectueaza cu succes operatia de blefaroplastie, la standarde inalte, cu aparatura profesionala, dar mai ales, cu un bun simt estetic. Aceasta interventie este recomandata deopotriva femeilor si barbatilor trecuti de 40 de ani, ce vor sa isi corecteze tesutul tegumentar din zona ochilor.

Pentru rezultate frumoase si depline, dr. Antohi recomanda asocierea operatiei de blefaroplastie cu cea de lifting facial.

Factorii care duc la aspectul inestetic al pleoapelor sunt multipli:

-          Statul prea mult la calculator si uscarea ochilor si pierderea elasticitatii pielii. In timpul privitului la calculator, ochii clipesc mai putin, lucru ce duce la pierderea mobilitatii muschiului din zona oculara.

-          Expunerea prea puternica la raze UV

-          Lipsa de hidratare corecta

-          Un aport mic de vitamine si aminoacizi

-          Imbatranirea pielii si aparatia ridurilor.

Prin operatia de blefaroplastie, ochii isi pot recapata aspectul neted si ferm dintr-o singura interventie.

Cum se procedeaza?

Operatia se face cu anestezie generala si locala, timp in care sunt facute doua incizii, una la nivelul pleoapei superioare, si una sub genele inferioare, pentru a indeparta pungile de grasime si excesul tegumentar.

Interventia dureaza aproximativ 1-3 ore, dupa care se recomanda spitalizarea de o noapte.

Ce presupune perioada postoperatorie?

Dupa operatia de blefaroplastie, firele se scot la 3-4 zile. In acest timp, pacientul poate urma un tratament cu antibiotic pentru a grabi vindecarea. De asemenea se pot aplica pungi cu gheata pentru a evita tumefierea zonei operate.

Timp de 2 saptamani trebuie evitata expunerea la soare puternic sau la factorii care duc la ridicarea tensiunii arteriale. De asemenea, interventiile cosmetice din zona ochilor sau masajul excesiv nu sunt indicate pana dupa vindecarea completa.

Raman urme?

Cicatricile fine se diminueaza de tot in maxim 6-9 luni, in functie de pacient.

Cine nu poate beneficia de o operatie de blefaroplastie?

De regula, operatia este indicata pacientilor peste 35 de ani, ajunsi la maturitate. Persoanele care prezinta rani locale sau boli de piele, trebuie sa astepte sa se vindece, pentru a putea face aceasta interventie. De asemenea pacientii care sufera de hipertiroidie, boli cardiovasculare, diabet sau glaucom nu pot face aceasta operatie estetica.

Cu riscuri minime, fara durere, operatia de blefaroplastie este ajutorul ochilor superbi, reintineriti.

Daca si tu vrei sa ai chipul mai senin si sa scapi de urmele de oboseala, suna acum pentru o programare de specialitate la dr. Antohi la numarul: 0763.540.706.