Tratament reintinerire cu toxina botulinica

Chirurgia fetei


Toxina botulinica este una dintre cele mai importante substante produse de organismul nostru, cu efect de mentinere a elasticitatii si tonicitatii tegumentului (pielii), precum si a musculaturii, tratament de reintinerire mai exact.
Toxina botulinica este utilizata in medicina moderna pentru indepartarea efectelor imbatranirii si pentru redarea aspectului tanar tesuturilor, restabilirea tonicitatii si a elasticitatii tegumentului si musculaturii.
Injectarea cu toxina botulinica, denumita in mod uzual botox, este una dintre cele mai eficiente metode de indepartare a ridurilor, iar arta de a injecta aceasta substanta este unul dintre cele mai importante aspecte in obtinerea rezultatelor asteptate.
Cum actioneaza toxina botulinica?
Efectul injectarii cu botox este vizibil in 2-14 zile de la realizarea procedurii si dureaza pana la 6 luni.
Utilizata si ca tratament impotriva unor afectiuni ce pleaca de la distonia cervicala pana la ameliorarea spasmelor musculare produse de accidente vasculare cerebrale si chiar la ameliorarea simptomelor strabismului, toxina botulinica este recomandat a fi injectata de catre un specialist cu profunde cunostinte medicale.
Contraindicatii
Ca orice alt tratament venit sa amelioreze sau chiar sa indeparteze efecte neplacute, precum cele amintite mai sus, si tratamentul cu toxina botiulinica poate avea efecte adverse in cazul in care aplicarea nu este realizata de cate un specialist.
Prezenta si in forma de pastila, toxina botulinica este recomandat a fi aplicata local, prin injectare, deoarece prin ingerarea pastile exista riscul ca efectul sa fie la nivelul intregului organism, provocand efecte adverse temporare, dar neplacute, precum somnolenta, ameteala sau durere epigastrica.
Concluzii
Daca va doriti un aspect tanar, care sa exprime starea dumneavoastra de spirit si nu varsta biologica, daca indepartarea ridurilor si tonifierea musculaturii este raspunsul pentru obtinerea infatisari pe care o doriti, injectarea cu toxina botulinica este cea mai eficienta metoda.
Redobandirea aspectului tonic, tanar care va reprezinta si efectele benefice asupra vietii personale si sociale in urma acesteia, reprezinta o rasplata binemeritata, in urma procedurii de injectare cu botox, iar echipa noastra de profesionisti este pregatita sa va ofere asistenta de calitate in realizarea dezideratelor dumneavoastra.