Top 5 cele mai preferate operatii estetice

Articole

Idealurile de frumusete au existat dintotdeauna, iar dorinta de a ne imbunatati aspectul fizic exista si ea...tot de atunci.

Dorinta de a arata bine nu este in mod obligatoriu asociat societatii actuale care promoveaza aspectul fizic mai mult decat alte calitatii. Nevoia de frumos exista si persista in plus, datorita acestei nevoi avem arta : pictura, sculptura. Din aceste doua arte iau nastere cele mai frumoase capodopere pe care mana omeneasca le poate concretiza.

In aceeasi masura si chirurgii esteticieni scot la iveala frumusetea ascunsa in fiecare din noi prin sculptarea trasaturilor noastre pana la nivelul care ajunge sa ne faca multumiti de cum aratam. 

Cand vedem o persoana frumoasa ne atrag anumite trasaturi :

• Buzele - daca acestea sunt pline, carnoase si frumos conturate ne induc automat ideea de senzualitate.
Operatiile de marire a buzelor sunt printre preferatele operatii ale vedetelor de sex feminin
• Sanii - de asemenea un factor decisiv in ce priveste feminitatea unei femei si puterea de atractie
Operatiile de marire a sanilor sunt intr-o continua crestere, femeile dorindu-si un bust care sa le faca mai atragatoare si mai increzatoare in sine.
• Ridurile, pielea lasata fac expresia faciala sa para trista, terna, obosita
Lifting-ul facial reprezinta operatia din top 3 a celor mai preferate operatii estetice, agreate in mare masura de femei cat si de barbati care vor sa-si pastreze imaginea tinereasca si ferma pt cat mai mult timp.
• Problemele nazale si dimensiunile prea mari sau nasurile cu cocoasa reprezinta o problema ce afecteaza atata fizicul cat in mod evident si psihicul incepand de la cele mai fragede varste
Rinoplastia este cel mai des solicitata de tinerii adolescenti ce abia asteapta sa indeplineasca varsta potrivita pentru a scapa de complexele generate de astfel de imperfectiuni

Pentru fiecare din cele 5 tipuri de operatii estetice va punem la dispozitie si o galerie foto concludenta cu imagini inainte si dupa

Rinoplatie - GALERIE FOTO

Lifting facial - GALERIE FOTO

Marire sani - GALERIE FOTO