Top 5 beneficii ale operatiei de abdominoplastie

Articole

Un corp tonifiat, fara depuneri de grasime este de ajutor nu numai pe partea estetica, cat si pe partea de sanatate.

De cele mai multe ori, grasimea afecteaza buna functionare a organismului si a sistemului osos prin greutatea in plus, iar eliminarea ei este un proces anevoios. Totusi, se poate scapa de excesul din stratul adipos, rapid si fara durere, cu operatia de abdominoplastie.

Ca si lipoaspiratia, prin operatia de abdominoplastie, excesul de gasime si piele este indepartat sub anestezie generala, in urma careia sunt efectuate mici incizii in zonele afectate. Cu o experienta vasta, dr. Antohi face aceasta interventie chirurgicala, redand pacientilor forma tonica si supla a abdomenului.

Iata cateva beneficii ale operatiei de abdominoplastie:

1.      Interventia chirugicala se poate face atat pe barbati, cat si pe femei.

Procesul hormonal, blocajele digestive, dar si viata sedentara si alimentatia de tip fast-food afecteaza un numar mare de barbati. Pentru a scapa de burta inestetica, dr. Antohi este solutia unui abdomen clar, frumos definit, prin operatia de abdominoplastie.

Femeile trec de asemenea prin schimbari hormonale, iar sarcina lasa de multe ori un strat de grasime nedorit de paciente. Dieta echilibrata si exercitiile usoare, sustinute de o interventie chirurgicala la nivelul abdomenului sunt elementele cheie pentru un corp superb si suplu.

2.      Procedura dureaza putin, iar rezultate sunt vizibile pe termen indelungat.

Interventia de abdominoplastie dureaza aproximativ o ora, maxim doua, in functie de greutatea pacientului. Dupa perioada de recuperare, in care nu este indicat efortul, abdomenul va arata plat pe o perioada indelungata.

3.      Este o metoda rapida de slabire si de conturare a corpului.

Spre deosebire de alte metode lente de slabit cu diete complicate sau exercitii dificile, prin operatia estetica de abdominoplastie, dr. Antohi iti poate reda abdomenul superb, mult dorit.

4.      Corpul este mai sanatos, tonifiat.

Scapand de grasimea de pe burta, activitatea fizica a pacientilor se poate imbunatati, de asemenea si respiratia si oxigenarea corpului se vor face mai usor.

Muchii abdominali arata si se simt mai fermi, oferindu-ti un look mai sanatos, atat pe exterior, cat si in interior.

5.      Trupul arata mai suplu, iar increderea in sine este redobandita.

Corpul frumos, suplu, in proportii armonioase poate fi un stimul important si pe partea mentala, psihologica. Scapand de complexele de inferioritate prin conturarea fizicului, pacientii isi pot imbunatati relatiile personale si sociale.

Operatia de abdominoplastie reda sanatatea pacientilor si frumusetea pielii, fara eforturi si cheltuieli in plus.

Daca si tu vrei un abdomen plat, apeleaza cu incredere la 0763.540.706 si fa-ti o programare la specialistul tau in frumusete, dr. Nicolae Antohi.