Sculptura corporala- lipoaspiratie

Articole

Frumusetea, puterea si capacitatea de a inspira a femeilor frumoase, a reprezentat si reprezinta motorul evolutiei si a dezvoltarii umanitatii. De cele mai multe ori neintelese si fragile la prima vedere, femeile frumoase sunt cele care au capacitatea de a pune in miscare regi, cersetori, genii sau inepti, iar puterea lor este cu atat mai mare cu cat grija lor se indreapta atat catre aspectul fizic, cat si catre dezvoltarea lor interioara.

Inzestrate cu capacitatea de a oferi noi vieti, femeile, de-a lungul vietii, sufera transformari fizice care le determina sa nu mai fie multumite de propria imagine.
Reducerea tesutului adipos este una dintre dorintele tuturor femeilor, pastrarea unei siluete suave si delicate, care le caracterizeaza. Aceasta este o dorinta destul de greu de indeplinit in mod natural.

Lipoaspiratia este procedura de chirurgie estetica prin care se elimina depunerile de tesut adipos (grasime) depuse in zone precum: coapse, fese, solduri, abdomen.

Prin intermediul interventiei de lipoaspiratie, se poate realiza „sculptura" contururilor corpului, conturarea formelor, astfel incat frumusetea sa ramana un atu pe care orice femeie il poate detine.

In cadrul clinicii de chirurgie estetica, Clinica Antohi Medical Center, visul de a avea un corp sculptat cu maiestria marilor artisti poate deveni realitate. Experienta si profesionalismul Dr. Antohi sunt elementele care va vor oferi siguranta si confortul garantat de tratametul oferit de un specialist de exceptie in chirurgie estetica.

Pasiunea, dedicarea, dorinta de autodepasire sunt elementele caracteristice, definitorii ale activitatii Dr. Antohi, fapt demonstrat prin rezultatele exceptionale obtinute de-a lungul carierei sale.