Operatii estetice la moda: lifting facial

Articole

"Tineretea este zamebtul viitoturului in fata unui necunoscut care e insusi viitorul, si e firesc sa fie fericita. S-ar spune ca rasuflarea ei e facuta din speranta". (Victor Hugo)

Tineretea reprezinta stare de bine, fericire si optimism. Toti percepem tineretea ca pe apogeul perfectiunii vietii fiecaruia dintre noi. Tineretea ne da optimsmul necesar de a lupta si de a incerca sa avem o viata mai frumoasa.

Tineretea de asemenea este asociata cu frumusetea : " Frumusetea si tineretea sunt doua avantaje datorate intamplarii, dar decare suntem mandri ca si cum noi le-am fi cucerit ..." (Honore de Balzac)

Ne dorim sa ramanem tineri pentru ca frumusetea-i specifica sa persiste si sa ne faca mai fericiti, insa cand aceasta incepe sa paleasca, cand timpul incepe sa-si lase urmele pe trasaturile fiecaruia dintre noi, incepem sa constientizam inevitabilitatea trecerii timpului si efectele acesteia asupra omului.
Partea pozitiva este reprezentata de tehnologia avansata care acum ne permite sa stopam, sa incetinim aceste efecte lasate de timp si sa ne bucuram de imaginea frumoasa a tineretei pentru mult mai mult timp.

Chirurgia estetica reprezinta mijlocul prin care timpul poate fi incetinit la nivelul trasaturilor noastre faciale.

Odata cu trecerea timpului, apar ridurile inestetice, pielea isi pierde din elasticitatie, actionand sub forta gravitatiei, expresivitatea faciala pierzandu-si din formele specifice tineretei, generand o figura trista, obosita, cu pliuri descendente ce ne imbatranesc figura si ne diminueaza respectul de sine.
Intr-o lume unde primeaza estetica si frumosul, fiecare persoana isi doreste sa arata mereu bine, atat pentru o viata sociala mai bogata, cat si pentru o prezenta agreabila necesara jobului.

In contextul imbatranirii prea devreme si a pierderii confortului psihic, s-a ajuns la solutia data de operatiile estetice, liftingul facial. Acesta asigura in primul rand o incetinire procesului de imabtranir,e prin redarea aspectului luminos, tineresc al tenului.

Liftingul facial
corecteaza urmele lasate de trecerea timpului precum: cearcane, cutele de sub pleoape si cele de la nivelul nasului, excesul de grasme este inalturat pentru definirea trasaturilor faciale, iar pielea in exces este eliminata si odata cu ea si ridurile inestetice atat de la nivelul fetei cat si de la baza gatului.

Rezultatele unei operatii de lifting facial sunt uimitoare si de bun augur, imbunatatindu-se atat aspectul vietii, cat si calitatea acesteia, iar increderea in sine este recapatata in totalitate si odata cu ea nivelul de optimism si de pofta de viata.