Marirea buzelor - pentru buze pline, seducatoare si pentru un zambet perfect

Articole

Femeile au acordat o atentie deosebita buzelor inca din cele mai vechi timpuri. Pentru a le face sa arate mai voluminoase, mai senzuale se folosesc contururi de buze si rujuri care le definesc ca forma si confera senzatia de volum.

Niste buze frumos conturate si voluminoase reprezinta un adevarat simbol al frumusetii, al voluptatii femeii. Un zambet larg conturat de niste buze frumos arcuite nu fac decat sa aduca un plus de valoare trasaturilor oricarei femei.

Fiecare femeie isi doreste sa aiba un look atragator, iar buzele si senzualitatea emanata de acestea fac din ce in ce mai multe doamne si domnisoare doritoare de perfectiune si de o imagine mai atragatoare de care sa fie mandre, sa apeleze la chirurgia estetica pentru o augmentare a buzelor care sa le defineasca frumusetea si feminitatea trasaturilor.

Vedetele de cinema reprezinta adevarate iconuri ale frumusetii pentru multe persoane, iar un exemplu pentru tema noastra de astazi este Angelina Jolie, remarcata si recunoscuta pentru buzele apetisante si pentru senzualitatea pe care aceasta o emana datorita calitatilor fizice deosebite de care aceasta beneficiaza.

Cele mai multe cereri de marire a buzelor fac referire la forma si volumul buzelor similare cu ale vedetei mai sus amintite. Visul oricarei tinere este de a fi atragatoare , de a avea buze superbe care sa le sporeasca calitatile fizice, sa le indulceasca trasaturile, definind feminitatea in adevaratul sens al cuvantului.

 

La Clinica Antohi Medical Center visul de a avea buze perfecte poate deveni realitate. Experienta si profesionalismul Dr Antohi va vor convinge ca ati ajuns pe mainile unui specialist de exceptie in chirurgia estetica, cu o experienta vasta si rezultate exceptionale obtinute datorita pasiunii si a dedicatiei de care da dovada, aspect evidentiat si in cadrul galeriei foto ce va este pusa la dispoztiei in cadrul acestui site.