Marire buze cu grasime sau acid hialuronic - Garantia unei frumuseti rapitoare a chipului tau!

Articole

Obtinerea unor trasaturi perfect proportionate, cu o feminitate aparte, reprezinta o dorinta des intalnita la femeile de pretutindeni. Buzele carnoase, cu un contur bine definit aduc chipului un plus de frumusete, fiind in armonie cu ochii mari sau obrajii ridicati, caracteristici importante in mentinerea unei imagini de invidiat. Indiferent de tipul fizionomiei noastre, defectele fizice intalnite la nivelul ei ne stirbesc considerabil increderea in propria persoana, afectandu-ne grav pe plan emotional. Astfel, daca suntem in posesia unor buze subtiri ce prezinta asimetrii, ne simtim instant demoralizate deoarece acest aspect defavorizeaza imaginea totala a chipului nostru. 

Pentru orice persoana ce prezinta astfel de defecte fizice la nivelul fetei, exista operatia de marire buze! Cu ajutorul acestei interventii realizate la cele mai inalte standarde de profesionalism de catre Dr. Antohi, vei beneficia de priviri admirative oriunde ai merge si vei fi surprinsa, cu siguranta, de imaginea pe care o vezi constant in oglinda. Buze perfect conturate, proportionate cu restul trasaturilor si cu o voluminozitate de invidiat, aceste caracteristici pot fi obtinute de pe urma unei simple operatii de chirurgie plastica. In functie de preferintele tale, ea poate fi realizata cu diverse substante ce asigura rezultate exceptionale intr-un timp extrem de scurt! 

MARIRE BUZE PRIN INJECTARE DE ACID HIALURONIC

Daca fobia de durere te reprezinta, in mod clar vrei sa apelezi la o procedura estetica ce presupune cel mai mic nivel al disconfortului resimtit. Astfel, pentru o marire a buzelor realizata la cele mai inalte standarde de siguranta, poti opta pentru injectare cu acid hialuronic cross-linkat. Aceasta substanta cu vascozitate sporita asigura rezultate ce persista pentru o lunga perioada de timp, respectiv intre 5 si 9 luni.

In privinta durerii, daca apelezi la aceasta procedura nu va trebui sa iti faci probleme deoarece ti se va administra un anestezic local. Dupa finalizarea operatiei de marire buze cu acid hialuronic, internarea nu este necesara, asadar te poti lauda rapid celor din jur cu un chip perfect proportionat si buze de invidiat!

MARIRE BUZE CU GRASIME PROPRIE

Prin aceasta procedura realizata prin intermediul unui act chirurgical impecabil, se injecteaza o anumita cantitate de grasime la nivelul buzelor astfel incat aceastea sa obtina un aspect mai frumos si senzual. Este necesara anestezia locala pe portiunea tratata deoarece se utilizeaza o canula speciala pentru introducerea substantei. Durata interventiei este de aproximativ 45 de minute iar rezultatele obtinute sunt extraordinare, persistand pe o perioada cuprinsa intre 4 si 9 luni de zile de la finalizarea operatiei de marire buze. 

Cu toate ca in momentul de fata exista diferite posibilitati care asigura o augmentare a buzelor optima, aceasta procedura realizata cu grasime proprie este cea mai solicitata in randul femeilor de pretutindeni. Pe langa faptul ca este extrem de inofensiva, aceasta modalitate de marire buze ofera pacientilor aceleasi rezultate remarcabile la costuri mai accesibile. In plus, durerea este estompata inca din primul moment al interventiei, prin realizarea unei anestezii locale pe suprafata tratata. 

Indiferent daca iti doresti sa apelezi la operatia de marire buze cu grasime proprie sau ai de gand sa optezi pentru cea realizata cu acid hialuronic, rezultatele te vor surprinde in cel mai placut mod posibil! Cu ajutorul acestei proceduri minim invazive, ai oportunitatea de a oferi un plus de volum buzelor tale, asigurand astfel o senzualitate maxima a chipului tau. In plus, corectarea asimetriilor este realizata in mod optim, Dr. Antohi indepartand cu precizie asimetriile localizate in aceasta zona a fetei. 

Contacteaza-ne cu incredere la 0763 540 706 sau pe adresa de email cabinet@antohi-medicalcenter.ro si opteaza pentru operatia chirurgicala care iti va schimba in mod pozitiv infatisarea. Antohi Medical Center iti sta la dispozitie cu o experienta vasta in realizarea operatiilor estetice realizate la cele mai inalte standarde de profesionalism, astfel incat rezultatele obtinute sa fie cu adevarat uimitoare!