Chirurgie estetica - ce trebuie sa stiti inainte de realizarea unei operatii estetice

Articole

Chirugia plastica implica foarte multe optiuni, primul si consideram si cel mai important ar fi alegerea specialistului in domeniu. Alegerea unui doctor bun presupune ca acesta sa aiba o vechime considerabila, sa aiba un background profesional "la vedere", cu  detalii despre rezultatele obtinute. Cereti cat mai multe informatii pentru a va asigura ca apelati la cine trebuie. Solicitati recomandari ale altor pacienti, orice va poate conferi incredere in munca pe care respectivul doctor o presteaza. 

In astfel de momente nu se mai tine cont de valorile mari in general implicate in astfel de operatii, ci de cum veti fi dumneavoastra dupa. Cum va fi viata dumneavoastra atat fizic cat si psihic. Ati auzit multe cazuri de operatii reusite, dar si de unele mai putin reusite. Oare de ce?

Raspunsul nostru are doua planuri: unul evident ar reprezenta nepregatirea profesionista a medicului in cauza, lipsa experientei sau o eroare de moment, doi: pacientul care nu asculta de cerintele doctorului de sfaturile si recomandarile acestuia. Doctorul va sti intotdeauna exact ce se poate face cu riscuri minime.

Cele mai multe rezultate slabe au fost date de cerintele in afara logicii pe care in final medicii au ales sa le rezolve dupa dorinta pacientului.

De aceea va sfatuim sa cereti parearea medicului si sa o ascultati, iar procedura va avea astfel riscuri mult mai reduse.

Cand va alegeti doctorul verificati si daca lucreaza intr-un spital acreditat. E important sa verificati orice aspect oricat de amanuntit ar parea pentru ca in definitiv este viata dumneavoastra in joc, iar dumneavoastra trebuie sa va pese in primul rand.

Operatia estetica nu inseamna doar nevoia de a imbunatati anumite parti ale corpului, aceasta se aplica si atunci cand exista o problema de natura fizica, functionala.

Rinoplastia este aplicabila in primul rand persoanelor cu probleme de respiratie, persoanelor cu deviatie de sept, apoi celor care doresc o modificare a formei nasului, o schimbare a aspectului nasului.

Implantul mamar, in afara de cazurile pur estetice mai sunt si cazurile persoanelor ce se recupereaza dupa un cancer la san. Aceste persoane prezinta sechele fizice si psihice care trebuie luate punctual si rezolvate. Aici implantul este absolut necesar pentru ca femeia sa-si poata relua cursul normal al unei vieti...de femeie.

Clininca Antohi Medical Center este alaturi de dumneavoastra pas cu pas, cu sugestii, recomandari si multe cazuri efectuate cu succes, experienta pe care va puteti baza, experienta care va asigura o rata de succes cu cat mai putine riscuri.