Blefaroplastie - chirurgia estetica a pleoapelor

Articole

Odata cu initierea procesului de imbatranire, elasticitatea pielii isi pierde din fermitate, iar in cazul pleoaplelor acestea incep sa se lase, iar in cazuri mai grave chiar sa obtureze privirea unei persoane. In cele mai uzuale cazuri insa, pleoapele cazute dau un aspect trist, un aspect imbatranit, lipsit de expresivitate. 

Prin operatia estetica de blefaroplastie se indeparteaza excesul de piele pentru a revigora privirea pacientului, care va avea o expresie faciala mai luminoasa, prospetimea chipului fiind net imbunatatita. Tot prin blefaroplastie se pot elimina si pungile de sub ochi, pungi ce de asemenea tradeaza o figura imbatranita, obosita si plina de griji.

Blefaroplastia aduce un plus de tinerete oricarui chip, aduce un plus de optimism, o infatisare relaxata si senina.

Popularitatea acestei interventii este in continua crestere, insa e important sa fie facuta cu multa atentie si de catre un specialist pentru ca rezultatele sa fie cele scontate, in caz contrar riscati sa aveti o expresie mirata si nenaturala.
Blefaroplastia reprezinta un eficient tratament chirurgical de reintinerire a fetei, ochii fiind " o nestemata a trupului", oglinda tineretii sufletului fiecarui om.
La Clinica Antohi Medical Center beneficiati de proceduri chirurgicale de specialitate ce va redau increderea in sine si va redau totodata frumusetea naturala, ba mai mult, aportul adus de operatiile estetice va confera un plus de atractivitate, aspect ce imbunatateste atat viata personala, cat si interactiunea cu ceilalti.