Blefaroplastia - privire tanara, optimista, elocventa

Articole

Atunci cand realizeazam legaturi interumane, de cele mai multe ori, comunicam prin toate mijloacele existente: tinuta ne va transmite un mesaj in legatura cu persoana din fata noastra, postura ne va comunica starea de spirit, dar si pe cea de sanatate, dar de cele mai multe ori, atunci cand ne raportam la comunicarea nonverbala, vom afirma: „am citit in ochii lui/ei", „mi-a transmis din privire...", ceea ce dovedeste ca „Poarta catre suflet" - ochii - sunt cea mai facila modalitate de interconexiune si comunicare activa, completand mesajele transmise prin verbalizare.

Starea de bine, energia, frumusetea interioara se citeste pe chipul fiecaruia dintre noi, iar acesta este mesajul care va fi perceput si retinut de catre interlocutori.

Trecerea timpului, de cele mai multe ori, altereaza acuratetea acestui mesaj, iar expresia fetei nu mai transmite in tocmai starea interioara, ajunge chiar sa emita semnale eronate de oboseala si lipsa de vitalitate, contrar starii interioare.

Blefaroplastia este interventia de chirurgie estetica menita atat sa inlature aspectele legate de estetica, cat si cele legate de starea de confort si acuitate vizuala: prin eliminarea surplusului de piele si de grasime de la nivelul pleoapelor, care poate cauza aparitia simptomelor de obturare a campului vizual superior.

Este ideal ca atunci cand decideti sa apelati la chirurgia plastica, solicitand o operatie de blefaroplastie, sa alegeti cu atentie medicul chirurg plastician care sa efectueze interventia.

Analizand si evaluand zona periorbitala, avand in vedere caracteristicile anatomice influentate de sex, rasa si varsta, un bun chirurg estetician va va oferi consultanta si consiliere in ceea ce priveste interventia de blefaroplastie, va solicita teste de specialitate privind acuitatea vizuala si dupa caz, va va propune sa realizati o combinatie de interventii, care sa cuprinda si proceduri de augmenatre faciala si lifting facial.

Daca va doriti ca expresia fetei sa transmita cu fidelitate starea spirituala, sa emane frumusetea, tineretea si exuberanta dumneavoastra interioara, daca doriti ca privirea dumneavoastra sa comunice optimism, dinamism si capacitatea de a face fata noilor provocari, Antohi Medical Center este clinica de chirurgie estetica apta sa  transforme in realitate toate aceste doleante.

Cu experienta, profesionalism si pregatire medicala la cele mai inalte standarde, Dr. Antohi este alegerea perfecta atunci cand decideti sa apleati la chirurgie estetica, pentru a va oferi imaginea care sa transmita frumusete, tinerete, stralucire.