3 operatii la sani pentru toate femeile

Articole

Formele feminine au fost mereu cantate sau pictate cu mare drag de sexul opus. Unei femei, o talie subtire si un bust proeminent ii confera un plus de frumusete si senzualitate.

Pentru ca fiecare pacienta dornica sa-si imbunatateasca look-ul si zona sanilor, exista diferite operatii estetice special concepute:

1.      Liftingul mamar

2.      Implantul in sani

3.      Micsorarea sanilor.

La cabinetul doctorului Nicolae Antohi operatiile la sani se fac personalizat, cu tehnica de ultima generatie, dar mai ales cu un puternic simt estetic.

Operatiile de augmentare mamara sunt indicate pacientelor care au atins starea de maturizare fizica si s-au hotarat sa adopte o infatisare mai bine definita.

Iata ce presupun aceste operatii la sani si cui se adreseaza:

1.      Liftingul mamar este indicat femeilor care vor sa-si tonifieze zona bustului.

Prin aceasta operatie, sanii sunt ridicati si printr-o procedura ce necesita incizii discrete, fara durere sau cicatrici.

Mastopexia sau ridicarea sanilor se face de regula la pacientele trecute de 40 de ani, pentru a reda un bust mai ferm.

Sanii lasati nu sunt o problema de sanatate, ci una de natura estetica, unde fizicul poate afecta starea de spirit si increderea in sine, lasand anumite complexe psihologice.

Operatia de lifting mamar dureaza intre 2-3 ore si se face sub anestezie generala. Dupa interventie se pot lua tratamente cu antiinflamatoare sau antibiotic, iar firele sunt scoase la 12 zile.

Cu o experienta de peste 15 ani, dr. Antohi a practicat aceasta operatie pe 2500 de paciente multumite de aspectul bustului.

2.      Implantul in sani se adreseaza femeilor cu un zona mamara dezvoltata mai putin, sau femeilor care doresc sani mai voluptosi, mai proeminenti.

Materialul folosit pentru protezele mamare este siliconul, un material foarte bine suportat de corpul uman, cu o textura placuta ce infrumuseteaza zona sanilor.

Interventia de marire a sanilor se face sub anestezie generala, timp in care se introduce siliconul in functie de cererea pacientei, in zone putin vizibile, pentru a nu lasa urme sau cicatrici.

Suturile de sub san sau in zona axilei se fac cu fire resorbabile, si nu necesita o alta interventie pentru a le scoate.

Recuperarea se face treptat in aproximativ o luna, iar efortul sau masajul in zona sanilor nu este recomandat decat dupa vindecare.

Prin implantul mamar efectuat de dr. Antohi, sanii arata mai plini, oferind un contur superb oricarei femei.

3.      Micsorarea sanilor este procedura de eliminare a surplusului mamar.

Aceasta operatie la sani este ajutor mai ales femeilor care acuza dureri de spate sau au un disconfort fizic din cauza marimii acestora.

Mamoplastia de reductie ofera un bust bine proportionat cu restul trupului si elimina problemele cauzate de sanii mari, cum ar fi: probleme de respiratie si incapacitatea de a depune efort fizic, iritatii in zona bustului sau deformari de coloana.

Ca si operatia de lifting mamar, micsorarea sanilor se face sub anestezie generala, cu incizii sub sani.

Firele se scot la 12 zile, iar bustul recapata o forma reintinerita, mai fit.

Oricare ar fi dorintele femeilor, pentru a-si imbunatati fizicul si sanii, la dr. Antohi experienta cumulata si simtul estetic isi spun cuvantul.

Apelati la 0763.540.706 si alegeti operatia la sani dorita pentru un corp superb, bine proportionat.